Βάλτε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και μπείτε στο «πετσί» των stars του Χόλιγουντ, μέσω δημοπρασίας!

Στο… σφυρί πρόκειται να βγουν το κράνος του Τομ Κρουζ από το «Top Gun», τα γάντι του «Ρόκι» Σταλόνε και η στολή του Νταρθ Βέιντερ, μεταξύ άλλων, στη δημοπρασία του Prop Store στις 26 και 27 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. 

Την ευκαιρία να νιώσουν σαν τον Τομ Κρουζ στο «Top Gun», τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο «Ρόκι» και τον Χάρισον Φορντ στο «Ιντιάνα Τζόουνς»

θα έχουν όποιοι βάλουν το χέρι… βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να αποκτήσουν στην εν λόγω δημοπρασία αυθεντικά αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε διάσημες ταινίες. Άλλοι τυχεροί με «χοντρά» πορτοφόλια θα μπουν στο «πετσί» του του αρχικακού των «Star Wars» ή θα «πολεμήσουν» εναντίον του με το φωτόσπαθο που τον «γέννησε».

Ένα από τα κορυφαία αντικείμενα που θα βγει στη δημοπρασία του Prop Store, είναι μια μακέτα μήκους τριών μέτρων του «Nostromo», του διαγαλαξιακού σκάφους από το θρυλικό «Alien». Είναι κατασκευασμένη από ξύλο και μέταλλο, χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά πλάνα του διαστημικού σκάφους και εκτιμάται ότι μπορεί να πιάσει ακόμη και 440.000 ευρώ!

Θα πωληθούν, επίσης, το κράνος που φορούσε ο Τομ Κρουζ από το «Top Gun» με το όνομα «Μάβερικ» πάνω του, του χαρακτήρα, δηλαδή, που υποδύθηκε, το οποίο και αναμένεται να πιάσει 61.000 ευρώ, καθώς και τα γάντια πυγμαχίας του Σταλόνε στο πρώτο «Ρόκι». Η στολή του Νταρθ Βέιντερ αναμένεται να πιάσει 220.000 ευρώ, ενώ πωλείται και το φωτόσπαθο που χρησιμοποίησε ο Όμπι-Ουάν Κενόμπι για να κόψει στα… δύο τον Άνακιν Σκαϊγούκερ, ο οποίος στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε Νταρθ Βέντερ, φορώντας την ειδική στολή για να επιβιώσει.

Οι λάτρεις του «Ιντιάνα Τζόουνς» εκτιμάται ότι με 130.000 ευρώ μπορούν να αγοράσουν το μπρούντζινο μετάλλιο από τη Ράβδο του Ρα που χρησιμοποίησε ο Χάρισον Φορντ στους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού», για να εντοπίσει την κιβωτό.

Θα δημοπρατηθούν, επίσης, αντικείμενα του Κλιντ Ίστγουντ από τον «Εκδικητή Εκτός Νόμου».

Βάλτε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και μπείτε στο «πετσί» των stars του Χόλιγουντ, μέσω δημοπρασίας! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα