Τον Αντώνη Σαμαρά ως μοναδικό μάρτυρα ζήτησε ο Αλ.Τάρκας

Εξελίξεις που δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση έχουμε στην Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τον πρώην Υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κλήθηκε ως μάρτυρας μετά από υποβολή δύο αιτημάτων.

Αυτά υποβλήθηκαν ξεχωριστά από τον Γιάννη Φιλιππάκη (εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία») και τον Αλέξανδρο Τάρκα (εκδότη του περιοδικού «Άμυνα και Διπλωματία»). Οι δυο

τους βρέθηκαν σήμερα ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής, για να καταθέσουν σχετικά με καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Όπως μεταφέρει το olympia.gr, ο Γιάννης Φιλιππάκης κάλεσε 29 μάρτυρες, ενώ ο Αλέξανδρος Τάρκας (επί σειρά ετών στενότατος συνεργάτης του κ. Σαμαρά και προσωπικός του φίλος), ζήτησε μόνον τον πρώην Πρωθυπουργό, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

Στις 11 Μαρτίου 2020 σε υπόμνημά του προς τη Βουλή  ο κ.Τάρκας ανέφερε πως είχε γνωρίσει τον κ. Παπαγγελόπουλο σε δύο κοινωνικές εκδηλώσεις το 2019, ενώ τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται ο κ. Μιωνής συνέβησαν την περίοδο 2016-2018.

Αντίθετα, σε δικό του υπόμνημα, στις 3 Μαρτίου 2020 αναφέρει ο κ. Φιλιππάκης, ο κ. Σαμαράς είχε παρέμβει επανειλημμένα προς τον ίδιο και τον κ. Τάρκα, για να σταματήσουν τις καταγγελίες τους σε σχέση με τον κ. Μιωνή και τους άλλους καταθέτες που εμφανίζονταν στη λίστα Λαγκάρντ.

Τον Αντώνη Σαμαρά ως μοναδικό μάρτυρα ζήτησε ο Αλ.Τάρκας - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα