Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη που γεννήθηκε στο «MasterChef» (video)

Ο κορωνοϊός «χώρισε» τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη. Το ειδύλλιο των δύο παικτών του «MasterChef» που γεννήθηκε μέσα στα τηλεοπτικά στούντιο τέλειωσε άρον άρον εκτός κουζίνας… λίγα 24ωρα μετά τη διακοπή των γυρισμάτων του reality λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, το… κερασάκι στην τούρτα του απροσδόκητου χωρισμό τους είναι η πληροφορία πως εκείνος επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του!

Η αποκάλυψη έγινε χθες το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε!», με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου να αναφέρουν πως η απόσταση εξαιτίας της υποχρεωτικής καραντίνας

οδήγησε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους το άλλοτε τηλεοπτικό ζευγάρι. Προφανώς η απομόνωση έδειξε και στους δύο πως δεν επρόκειτο για μια σχέση με γερές βάσεις, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Το κρατούσαν κρυφό

Το φλερτ ανάμεσα στον σεφ που ήρθε στην Ελλάδα από τη Νορβηγία προκειμένου να διαγωνιστεί στο reality του Star και στη μελαχρινή φοιτήτρια από την Πιερία άρχισε στην κουζίνα του «MasterChef». Το πρώτο διάστημα, παρά τους επαναλαμβανόμενους υπαινιγμούς των συμπαικτών το

υς πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους, ο Δημήτρης και η Μαρία υποστήριζαν ότι ήταν μόνο φίλοι. Μέχρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε να… ξέρει όταν άφησε υπονοούμενο για το ζευγάρι, αναφερόμενος στο εκκλησάκι που βρισκόταν σε χώρο των γυρισμάτων. Η επιβεβαίωση της σχέσης τους πάντως ήρθε στα μέσα του Μαρτίου. Σε ένα από τα επεισόδια ακούστηκε στον αέρα η πριβέ συζήτησης της Μαρίας με την Κατερίνα Λένη.

Τα κορίτσια είχαν ξεχάσει πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα. «Τι μας έκαναν με τον Μπέλλο; Μέχρι και το εκκλησάκι βρήκαν» εξομολογήθηκε η Μαρία στη συμπαίκτριά της. «Σας έχουν πάρει πρέφα όλοι» σημείωσε εκείνη. «Δεν πειράζει. Ο μπαμπάς εγκρίνει!» απάντησε η άμεσα ενδιαφερόμενη!

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για τα… τακούνια της Βουγιουκλάκη και η εξομολόγηση της Γερονικολού (video)

Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη που γεννήθηκε στο «MasterChef» (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα