Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα αισθήματά τους. Μια ευγενική χειρονομία από κάποιο πρόσωπο θα μειώσει τον εκνευρισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε να τη διατηρήσετε. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας τα

παράπονα που κρύβουν. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιηθείτε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας το τελευταίο διάστημα να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Ισως κατά βάθος αυτό που επιθυμείτε να είναι μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του. Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές για να αναβαθμίσετε τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Μην αφήσετε τους άλλους να τα παρουσιάζουν όλα όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάντε πρώτα κάτι για να ξεκουραστείτε. Αντί να φέρεστε εγωιστικά, ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, καλύτερα να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει το ηθικό. Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από μικρές παρεξηγήσεις. Συζητήστε με έναν καλό φίλο σας για να βρείτε λύσεις και τη συμπαράσταση που ζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με την κατάλληλη στρατηγική. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε πρέπει να τις τακτοποιήσετε εγκαίρως.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα