Συναγερμός στο Ρέντινγκ της Βρετανίας! Τρείς νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι – Μια σύλληψη

Συναγερμός στο Ρέντινγκ στην Βρετανία, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και δύο τραυματίες από μαχαίρι – Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός άνδρα.

Ένας άνδρας συνελήφθη σε πάρκο στο Ρέντινγκ, όπως σχολίασε η τοπική αστυνομία, η οποία μαζί με ασθενοφόρα βρίσκεται επί τόπου στο Forbury Gardens της περιοχής Μπερκσάιρ.

Σύμφωνα με την Telegraph

τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ δύο μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα-ελικόπτερα.

Αστυνομική ενημέρωση: «Η αστυνομία του Thames Valley συνέλαβε έναν άνδρα μετά από περιστατικό με μαχαίρωμα που έλαβε χώρα στο Ρέντινγκ σήμερα. Ορισμένοι άνθρωποι υπέστησαν τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Υπάρχει αστυνομικός κλοιός στο Forbury Gardens, καθώς ερευνούν οι αξιωματικοί».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μεγάλα ΜΜΕ της Βρετανίας, οι Αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως «σχετικό με τρομοκρατία», ενώ ο άνδρας που συνελήφθη, σύμφωνα με το Press Association, είναι Λίβυος.

I’m at Friar Street in Reading where several police have blocked access to Forbury Gardens https://t.co/z3uCdKMVIW

— Ollie Sirrell (@OllieSirrellLDR) June 20, 2020

Η αστυνομία της περιοχής Thames Valley ανήρτησε στο twitter:

«Γνωρίζουμε τις αναφορές στο Φόρμπιουρι Γκάρντενς, στο Ρέντινγκ. Αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου και ερευνούν το περιστατικό».

Two air ambulances and a police car in Kings Meadow after incident in Forbury Gardens #rdguk pic.twitter.com/43aJojoJU0

— Claire Gould (@ClaireLJG1987) June 20, 2020

Συναγερμός στο Ρέντινγκ της Βρετανίας! Τρείς νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι – Μια σύλληψη - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα