Στο «Big Brother» ένας Aφρικανός, ένας μουσουλμάνος και ένας γκέι

Μπορεί η Έφη Σαρρή να μην εμφανιστεί στο «Big Brother», όμως το σουξέ της «Αφρικανέ, Αφρικανέ» που ακουγόταν πριν από χρόνια στα ελληνάδικα και ξεσήκωνε τους θαμώνες θα μπορούσε άνετα να είναι το μουσικό χαλί κατά την είσοδο παίκτη στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»!

Βλέπετε, ανάμεσα στις χιλιάδες αιτήσεις που κατέφτασαν στην παραγωγή του «Big Brother», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου στον Σκάι (μετά τις αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού), οι υπεύθυνοι ξεχώρισαν και εκείνη ενός

άνδρα αφρικανικής καταγωγής και έτσι οι τηλεθεατές θα δουν στη μικρή οθόνη τους και «εκπρόσωπο» της μαύρης ηπείρου. Ο Σκάι, μετά την επέλαση των τουρκικών σίριαλ (έτσι για να μαθαίνουμε την κουλτούρα και τη γλώσσα των γειτόνων μας, που συρρέουν για να προσευχηθούν στην Αγια-Σοφιά, την οποία μετέτρεψε σε τζαμί ο «σουλτάνος» Ερντογάν) συνεχίζει το κόνσεπτ της «εκπαιδευτικής» τηλεόρασης.

Οι συμμετέχοντες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Realnews», στoν «βασιλιά» των realities -που θα παρουσιάζει ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει τον ρόλο του σχολιαστή όσων διαδραματίζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες- ανάμεσα στους 16 παίκτες θα περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος (άραγε οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν και… μαθήματα ανάγνωσης του Κορανίου ή την προσευχή στον… Αλλάχ του παίκτη;), ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, μια 60χρονη αλλά και ένας γκέι.

Είναι προφανές πως η επιλογή των συμμετεχόντων έχει γίνει με «χειρουργικό» τρόπο και με πρόθεση να γίνει μπάχαλο στο σπίτι του «Big Brother»! Για φανταστείτε τον μουσουλμάνο παίκτη να… σκανδαλίζεται με την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη και τις άλλες παίκτριες που θα περιφέρονται με τα μαγιό τους ή θα κάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα;

Ή θα τις ζητήσει να βάλουν μαντίλα για να μην τον…προκαλούν; Ο πάτος στην ελληνική τηλεόραση -καταπώς φαίνεται- δεν έχει τελειωμό και το ΕΣΡ μάλλον θα έχει για 15 εβδομάδες πολλή δουλειά. Βέβαια, αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί ούτε την παραγωγή ούτε το κανάλι του Φαλήρου ούτε τους παίκτες που δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να καταγράφουν 56 κάμερες τις κινήσεις τους 24 ώρες το 24ωρο. Μπροστά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ και στην… προοπτική να γίνουν νέοι Τσάκες, είναι σίγουρο πως δεν θα λογαριάσουν τίποτα.

Πηγή: Espresso

Στο «Big Brother» ένας Aφρικανός, ένας μουσουλμάνος και ένας γκέι - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα