Σποτάκι για την ενίσχυση της ντόπιας αγοράς αμνοεριφίων ετοιμάζει η κυβέρνηση, κι ας απαγόρευσε τη… σούβλα!

Μόνο ελληνικά αμνοερίφια φέτος και αυτά όχι, φυσικά, στη σούβλα, αλλά στο φούρνο, καθώς αυτό το Πάσχα «μένουμε σπίτι και τρώμε ελληνικό αρνάκι»!

Ήρθε, ως φαίνεται, η ώρα να γίνει πραγματικότητα το παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ: «Επιμένουμε ελληνικά», δηλαδή τρώμε και ψωνίζουμε μόνο ελληνικά.

Το Πάσχα είναι προ των πυλών, μόνο που φέτος, λόγω του απαγορευτικού ψησίματος σε αυλές, εξοχικά,

ταράτσες και πιλοτές, εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού, δεν θα υπάρξουν εισαγωγές, άρα θα γίνει μια αναγκαστική, αλλά και ευπρόσδεκτη στροφή στο ελληνικό προϊόν.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει, μάλιστα, να στείλει μήνυμα στους τέσσερις, πέντε το πολύ, μεγάλους κρεατεμπόρους που προμηθεύουν σούπερ μάρκετ και αγορές κρεάτων, ότι πρώτα θα αναζητήσουν για τις προμήθειές τους Έλληνες παραγωγούς και ύστερα θα κρατήσουν χαμηλά τις τιμές. «Η αισχροκέρδεια δεν θα γίνει αποδεκτή πουθενά», είναι τα λόγια ισχυρού κυβερνητικού παράγοντα προς τη στήλη.

Το ελληνικό κατσικάκι και το ελληνικό αρνάκι πρέπει να φτάσει στο πιάτο του καταναλωτή σε προσιτή τιμή. Αυτό θα είναι και το περιεχόμενο διαφημιστικού σποτ, που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα, προωθώντας το ελληνικό κρέας.

Σποτάκι για την ενίσχυση της ντόπιας αγοράς αμνοεριφίων ετοιμάζει η κυβέρνηση, κι ας απαγόρευσε τη… σούβλα! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα