Σωτήρης Τσιόδρας: 101 οι νεκροί, 25 τα νέα κρούσματα και 2170 οι νοσούντες (76 διασωληνωμένοι) από τον θανατηφόρο ιό!

Στους 101 έχουν φτάσει οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας, ενώ με τα 25 που ανακοινώθηκαν σήμερα τα κρούσματα είναι πλέον 2170. Επίσης, 76 συνάνθρωποί μας βρίσκονται διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 68 έτη (59 άνδρες και 17 γυναίκες).

Αυτά είπε πριν από λίγο ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας στην καθημερινή του ενημέρωση ενώ συμπλήρωσε ότι οι θανόντες έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 73 χρόνια, με το 89% να είναι ηλικιωμένοι ή να έχουν υποκείμενα νοσήματα. Από τα θύματα του κορωνοϊού τα 27 είναι γυναίκες και τα 74 άνδρες.

«Εξαφανίζεται η
νόσος»

«Τις τελευταίες μέρες καταγράφεται η σταδιακή μείωση κρουσμάτων που νοσηλεύονται και των σοβαρών που καταγράφονται. Ο περίφημος δείκτης R0 φαίνεται πως μειώνεται στην Ελλάδα», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς δεν είδαμε απότομη κορύφωση, το σύστημα υγείας πιέστηκε λιγότερο χάρη στις προσπάθειες όλων μας. Πλέον στη χώρα μας το R0 είναι κάτω από 1. Αυτό σημαίνει ότι η νόσος σβήνει και τελικά εξαφανίζεται».

Σωτήρης Τσιόδρας: 101 οι νεκροί, 25 τα νέα κρούσματα και 2170 οι νοσούντες (76 διασωληνωμένοι) από τον θανατηφόρο ιό! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα