«Περάστε, κόσμε» στη Μύκονο! Από διεθνείς celebrities μέχρι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Από χολιγουντιανούς αστέρες και διεθνείς ποδοσφαιριστές μέχρι εγχώριες «καυτές» celebrities και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Το «μενού» στη Μύκονο διαθέτει τα πάντα, ακόμη και φέτος που διανύουμε το καλοκαίρι του κορονοϊού.

Ο φακός της «Espresso» εντόπισε πρώτο και καλύτερο τον Αμερικανό ηθοποιό Ρικ Γιουν, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε δημοφιλή σίριαλ, όπως τα «Prison Break», «Marco Polo» και «Κωδικός Alias».

Μάλιστα, μπορεί ο ίδιος να μικροδείχνει, ωστόσο είναι 48 ετών και στο νησί των ανέμων επέλεξε να νοικιάσει μια βέσπα για να κάνει τις μετακινήσεις του, κάτι που σχολιάστηκε με χιούμορ από ανθρώπους που τον αναγνώρισαν, καθώς ο Ρικ έχει παίξει και στους «Μαχητές των δρόμων». Στο νησί των ανέμων εθεάθησαν για πολλοστή φορά φέτος και ο Κώστας Πηλαδάκης με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πέντε μήνες μαζί

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Κώστας Πηλαδάκης και η σέξι ηθοποιός, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ, μετρούν σχεδόν πέντε μήνες κοινής πορείας, ενώ το ειδύλλιό τους είχε αποκαλυφθεί την περίοδο της καραντίνας. Πλέον κυκλοφορούν παντού μαζί, όπως πρόσφατα στη Μύκονο, χωρίς να νοιάζονται για τα φλας των φωτογράφων.


Στο κοσμοπολίτικο, όμως, νησί κάνει τις διακοπές του και ο Γερμανός τερματοφύλακας Λόρις Κάριους, ο οποίος στον τελικό του Champions League το 2018, με τις ανεπανάληπτες γκάφες του, «κρέμασε» τους συμπαίκτες του στη Λιβερπουλ, κάνοντας δώρο το βαρύτιμο τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Περάστε, κόσμε» στη Μύκονο! Από διεθνείς celebrities μέχρι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα