Όταν η δεξιά δεν γνωρίζει, τι ποιεί η… αριστερά!

Κύριε Βαγγέλη, διευθύνετε ένα «ξέφραγο αμπέλι»,
ή είστε λάτρης του… Ο.Φ.Α.;

Η συνταγή είναι παλιά, δοκιμασμένη και συνήθως αλάνθαστη! Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο που οι παλιότεροι έλεγαν για κάποιους -αμφιβόλου αξιοπιστίας- οπαδούς ομάδων, ή κομμάτων:

«Αυτόν μην τον ξεσυνερίζεσαι, είναι Ο.Φ.Α.»

Και αν τύχαινε να μην ξέρει ο συνομιλητής τι είναι αυτό, εξηγούσε γελώντας:
«Όπου Φυσάει ο Άνεμος»!
Και αν πάλι δεν καταλάβαινε, το έκανε πιο λιανά:
«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»…

Και όπως φαίνεται ο πρόεδρος-καναλάρχης-εκδότης- εφοπλιστής-παράγοντας κύριος

Βαγγέλης Μαρινάκης και οι «υποτακτικοί του» είναι τιμητές της φιλοσοφίας του Ο.Φ.Α. και δεν χάνουν ευκαιρία να την κάνουν πράξη!

Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το θέμα που ανέβηκε την 1η Απριλίου στο in.gr με τίτλο «Νίκο Χαρδαλιά, χαλάρωσε λίγο. Δεν είσαι χωροφύλακας στα τρομαγμένα γεροντάκια» και δύο μέρες μετά (δηλαδή στις 3 Απριλίου) στο parapolitika.gr θέμα με τίτλο: «Αθλιότητες με στόχο τον “στρατηγό” Χαρδαλιά – Χρησιμοποιούν παλιά φωτογραφία»…

«Να σε κάψω Γιάννη (στην προκειμένη περίπτωση Νίκο) να σ’ αλείψω μέλι», έλεγε μια άλλη παροιμία… Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δύο τινά συμβαίνουν:

Η μία περίπτωση είναι, ότι τα μέσα του κυρίου Μαρινάκη δεν συνεννοούνται και ο καθένας έχει το δικό του χαβά και κάνει το δικό του «παιχνίδι» (κύριε Βαγγέλη μας, το κατανοούμε, είστε περαστικός από τα μέσα αλλά αυτά τα λάθη είναι ολέθρια για έναν «παράγοντα» του εκτοπίσματος σας), οπότε καλό θα ήταν να τραβήξετε λίγο τα λουριά!

Εδώ «τραβάτε τα λουριά» σε άλλους κι’ άλλους που δεν σας πέφτει και λόγος, τα μαγαζιά σας έχετε αφήσει… ξέφραγα; Ντροπή!

Η δεύτερη περίπτωση (που φαίνεται και πιο πιθανή) είναι ότι ο «πρόεδρας» είναι… παραδοσιακός και έτσι παίζει σύστημα Ο.Φ.Α.

Δηλαδή το ένα μέσο «βαράει» και το άλλο «ξεσκονίζει»! Όμως και εδώ κύριε Βαγγέλη μας, πάλι φάουλ είστε… Θέλετε να παίξετε παιχνίδια; Κανένα πρόβλημα, κάντε το όμως σωστά!

Και άντε, είπαμε εσείς είστε «περαστικός», οι υποτακτικοί σας όμως, (που περνιούνται και για γκουρού της δημοσιογραφίας) γιατί δεν σας προστάτεψαν;

Καλά όμως «διασκεδάσαμε» μέχρι εδώ!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρότερο… Η χώρα περνάει μία σοβαρή κρίση και έχει ανάγκη από σοβαρούς ανθρώπους. Και αυτό περιλαμβάνει και τους ανθρώπους της ενημέρωσης, οι οποίοι οφείλουν να αφήνουν κατά μέρος τα -κάθε μορφής- παιχνίδια, τους γελοίους «σκυλοκαυγάδες» και να λένε στους πολίτες την αλήθεια πέρα και πάνω από πολιτικές προτιμήσεις και προσωπικές εμπάθειες.

Και πάνω απ’ όλα να ασχολούνται με την ουσία και τα πραγματικά προβλήματα, να κρίνουν και να κατακρίνουν εκεί και αυτούς που πρέπει, να λένε «μπράβο» σε αυτούς και εκεί που πρέπει (ακόμα και αν είναι το ίδιο πρόσωπο) και όχι να παίζουν σε δύο ταμπλό και όπου «κάτσει η μπίλια», ή αλλιώς όπου μας πάει ο… άνεμος!

Όταν η δεξιά δεν γνωρίζει, τι ποιεί η… αριστερά! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα