Ο Τσίπρας και τα κορίτσια του, που (του) έκλεψαν τις εντυπώσεις

Οι «bodyguards»» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι δύο από τα ωραιότερα κορίτσια του κόμματος, η πρώην υπουργός Εφη Αχτσιόγλου και η τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας, να σου, στο πλάι του και οι συνοδοί-μοντέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το

ίδιο έγινε και στο προχθεσινό ταξίδι-περιοδεία που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στην Κέρκυρα, όπου η Εφη και η Κατερίνα, η μία στην αριστερή και η άλλη στη δεξιά πλευρά του, διαγωνίζονταν ποια από τις δύο θα πάρει τα πρωτεία.

Με ολόσωμη μαύρη φόρμα εμφανίστηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κέρκυρας, στην ξενάγηση που έκανε στον Αλέξη η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τένια Ρηγάκου, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου φορούσε μπεζ στενή φούστα και γαλάζιο μπλουζάκι.

Στη βόλτα, όμως, που έκανε εκ των υστέρων ο πρόεδρος στη Λιστόν, στο κέντρο της πόλης, η πρώην υπουργός Αχτσιόγλου έκλεψε τις εντυπώσεις με το ιβουάρ παντελόνι της και το καφέ μπλουζάκι, σε αντίθεση με την Κατερίνα που φορούσε λευκό τζιν και αρχαιοελληνικού τύπου πουκαμίσα. Πάντως, εάν ο στόχος του πρώην πρωθυπουργού ήταν να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου που συνάντησε, μάλλον απέτυχε. Όλοι κοιτούσαν τα κορίτσια του, τις απαστράπτουσες σωματοφύλακες. Κάποιοι, δε, σχολίαζαν δηκτικά: «Μερακλής ο πρόεδρος».

Ο Τσίπρας και τα κορίτσια του, που (του) έκλεψαν τις εντυπώσεις - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα