Ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε από ποιον πήρε δύναμη όσο πάλευε για τη ζωή του (video)

Ο Ετεοκλής Παύλου συγκλόνισε το πρωί της Δευτέρας, παρουσιάζοντας ένα θέμα για έναν ιδιαίτερο ήρωα της διπλανής πόρτας.

«Να πάμε στον ήρωα της ημέρας. Ο Nick Vuichich, ένας όμορφος άντρας, χαμογελαστός, παντρεμένος με τέσσερα παιδάκια, παίζει ποδόσφαιρο, skateboard, surf, κάνει τα πάντα… Έχει πτυχίο χρηματοοικονομικών, είναι ομιλητής, συγγραφέας…» ξεκίνησε να λέει ο παραολυμπιονίκης και παρουσιαστής του «Καλοκαίρι #not» και συνέχισε περιγράφοντας:

«Αυτός

ο άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με ενέπνευσε όταν ήμουν μέσα στο νοσοκομείο. Ο λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από όλους εμάς, έχοντας πολλά λιγότερα από όλους εμάς. Αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε χωρίς χέρια και χωρίς πόδια και είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πως ό,τι και να θέλουμε στη ζωή όταν το βάλουμε στόχο μπορούμε να το πετύχουμε. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα που μας έχει περάσει μέσα από τη ζωή του. Είναι ένα παράδειγμα ζωής ο άνθρωπος! Κάνει ομιλίες σε ιδρύματα, σε φυλακές… βοηθάει πολύ κόσμο» είπε ο Ετεοκλής Παύλου και όλοι στην εκπομπή συμφώνησαν μαζί του για το πόση δύναμη ψυχής χρειάζεται ένας άνθρωπος, προκειμένου να αντεπεξέλθει σε συνθήκες ζωής όπως αυτές.

Να θυμίσουμε πως ο πρωταθλητής κανόε καγιάκ και σύζυγος της γνωστής τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου πριν από εφτά χρόνια κι ενώ δούλευε υποδοχή σε ένα club στην Αθήνα δέχτηκε κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού επεισοδίου δύο σφαίρες από γόνο γνωστής οικογένειας. Αυτό του κόστισε το πόδι του, καθώς ακρωτηριάστηκε. Παρ’ όλα αυτά, ο Ετεοκλής δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε και παλεύει για τη ζωή του.

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε από ποιον πήρε δύναμη όσο πάλευε για τη ζωή του (video) - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα