Ο Απ. Τζιτζικώστας παρέδωσε είδη ατομικής προστασίας στους οδηγούς ταξί της Θεσσαλονίκης

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» Κλήμη Λεοντιάδη.

Στόχος είναι οι οδηγοί ταξί να είναι προετοιμασμένοι και προστατευμένοι στη φετινή τουριστική περίοδο, που αρχίζει και για το λόγο αυτό τους πρόσφερε

2.000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων, που φέρουν μάλιστα το λογότυπο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, γάντια και αντισηπτικά.

Στην παράδοση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας.

«Κάνουμε το καθήκον μας απέναντι σε έναν κλάδο, που έχει ‘χτυπηθεί’ πολύ τα τελευταία χρόνια ποικιλοτρόπως, όπως και απέναντι στους πολίτες. Εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, διότι το έργο σας είναι σημαντικό.
Με τις μάσκες και τα είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας που παραδίδουμε σήμερα θέλουμε να είστε ασφαλείς, και να ενισχύσουμε το αίσθημα της ασφάλειας τόσο στους πολίτες, όσο και στους επισκέπτες.
Σας ευχαριστώ που προβάλλετε τη Θεσσαλονίκη και με τα αυτοκίνητά σας και με τον τρόπο που λειτουργείτε», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στους επαγγελματίες οδηγούς.

Ο Απ. Τζιτζικώστας παρέδωσε είδη ατομικής προστασίας στους οδηγούς ταξί της Θεσσαλονίκης - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα