Ο Αντώνης Κανάκης μιλά πρώτη φορά για τα παιδιά του και αποκάλυψε το όνομα του γιου του (video)

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε μέσω Skype στον αέρα της εκπομπής «Πάσχα στην ΕΡΤ» για το πώς πέρασε αυτό το «κεκλεισμένων των θυρών» Πάσχα μα την οικογένειά του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής σχολίασε ότι γενικά δεν είδε ιδιαίτερες αλλαγές στην καθημερινοτητά του αφού γενικά μένει στο σπίτι και περνάει χρόνο με τα παιδιά του. Εκείνη όμως του έλειψε πολύ, όπως δήλωσε είναι η μητέρα του και το ότι έχει απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους συγγενείς:« Για να πω

την αλήθεια δεν άλλαξε και πολύ η ζωή μου. Μου λείπει που δε βλέπω τη μαμά μου, δε συναντιόμαστε με την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτό το Πάσχα δε μου έλειψε τίποτα».

Ο Αντώνης Κανάκης περιγράφει ότι απολαμβάνει να παίζει όλη τη μέρα με τα παιδιά, την κόρη του που είναι τρεισήμισι και τον μικρό γιο του που είναι 6 μηνών. «Παίζουμε με τα παιδιά συνέχεια. Η κόρη μου είναι τρεισήμισι, στην καλύτερή της φάση, πεθαίνω».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν ο γιος του θα πάρει το όνομα του πατέρα του, ο παρουσιαστής απάντησε ότι του το έχουν ήδη δώσει. Ο Αντώνης Κανάκης βίωσε πολύ έντονα τον χαμό του πατέρα του Γιάννη – Δανιήλ Δούμα, για τον οποίο μάλιστα μετά τον θάνατό του έγραψε ένα βιβλίο του με τίτλο «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)».

Ο Αντώνης Κανάκης μιλά πρώτη φορά για τα παιδιά του και αποκάλυψε το όνομα του γιου του (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα