Νεκρός λύκος στην Αθηνών-Λαμίας μετά από σύγκρουση με νταλίκα

Ένας λύκος στάθηκε η αιτία να συμβεί τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς ο οδηγός ενός φορτηγού δεν πρόλαβε να αντιδράσει στη θέα του άγριου ζώου και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να καταλήξει να κείτεται νεκρό καταμεσής του δρόμου.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, όταν μία αγέλη λύκων είχε βγει στην εθνική οδό στο ύψος του κόμβου του Μώλου, λίγο πριν από τα διόδια της Αγίας Τριάδας και αιφνιδιάστηκε από τα φώτα του φορτηγού.

Δείτε

επίσης: Κάτοικοι καταγγέλλουν φθορές και κλοπές από μετανάστες στη Μόρια (video)

Ένα από τα αγρίμια, μάλιστα, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και παρασύρθηκε από το όχημα τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Εκτός από το σοκ της σύγκρουσης με το άγριο ζώο, ο οδηγός δεν υπέστη τραύματα ή χτυπήματα, καθώς κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματός του χωρίς να προσκρούσει κάπου.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των κατοίκων της περιοχής, οι λύκοι έχουν κατέβει αρκετά χαμηλά αυτή την περίοδο, με σκοπό να προσεγγίσουν τα ποιμνιοστάσια και τα κοτέτσια της γύρω περιοχής. Την ίδια στιγμή η Τροχαία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους οδηγούς, δεδομένου ότι πρόκειται για ογκώδη ζώα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα.

ΦΩΤΟ: mag24.gr

Νεκρός λύκος στην Αθηνών-Λαμίας μετά από σύγκρουση με νταλίκα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα