Κλεισμένοι στα σπίτια μας για τρεις ακόμη εβδομάδες! Έως και τις 27 Απριλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας

Μέχρι τις 27 Απριλίου, στις 6 το πρωί, παρατείνεται η γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς!

«Καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας και το δημόσιο σύστημα υγείας. Η ενότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει στη συντριπτική της πλειοψηφία η ελληνική κοινωνία, μάς έχει επιτρέψει να έχουμε διαφορετική πορεία από άλλες χώρες. Σε ελάχιστες ώρες αυτό μπορεί να ανατραπεί. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με

την ίδια επιμονή, την ίδια υπομονή και το ίδιο πείσμα, ώστε να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει πως πρέπει «να γίνει σαφές ότι οι περιορισμοί στην κυκλοφορία δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρειάζονται ειδική άσκηση ή κολύμβηση. Παιδιά με αυτισμό ή σκλήρυνση κατά πλάκας να φροντίσουν να έχουν το απαραίτητο πιστοποιητικό».

Εξάλλου, όπως επίσης ανέφερε ο υφυπουργός, σε λειτουργία τίθεται από σήμερα και η νέα τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης «10306», για θέματα ψυχικής υγείας σχετιζόμενα με τη νόσο (παθολογικό άγχος, πανικό, κλπ.), η οποία και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Κλεισμένοι στα σπίτια μας για τρεις ακόμη εβδομάδες! Έως και τις 27 Απριλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα