Καταγγελίες Καμμένου για «μπράβο» Μαρινάκη: Απήγαγε δημοσιογράφο κι έχει σκοτώσει τον γαμπρό του!

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ, εκπροσωπώντας το PIPERATA.GR, ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε από τον υπογράφων: 

Αφενός αν διαψεύδει κατηγορηματικά τη συνομιλία που ισχυρίστηκε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι είχε ενώπιον του τότε πρωθυπουργού με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο καθώς και το περιεχόμενο της, δηλαδή την ουσία που αφορά σε προτροπή παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

Κι αφετέρου αν

θεωρεί ότι υπάρχει τουλάχιστον ηθικό και δεοντολογικό ασυμβίβαστο στο ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας είναι συνήγορος υπεράσπισης τόσο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης όσο και του στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκατηγορούμενου του στην υπόθεση Noor1, Ν. Σ, καθώς το κατηγορητήριο της προανακριτικής επεκτάθηκε ακόμη και για πιθανή εμπλοκή του Παπαγελόπουλου στην υπόθεση του ναρκόπλοιου.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Στον κ. Καμμένο επισημάνθηκε ότι θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι στήνεται μια υπερασπιστική γραμμή για το Noor1 μέσω της προανακριτικής και των όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας εν είδει αποκαλύψεων, τα οποία ο κ. Παπαγγελόπουλος, αν και κατηγορείται, δεν τα διαψεύδει. Αντιθέτως, προσέρχεται και δίνει συνεντεύξεις στο MEGA του ομίλου Μαρινάκη, παρότι τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του επιτίθενται με βαρείς χαρακτηρισμούς, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώνει διαλόγους που έχουν κρατηθεί ως σημειώσεις σε μπλοκάκια, προ ετών…

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αφού επεσήμανε ότι όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μέμψει τον κ. Τσοβόλα, καθώς ως δικηγόρος δικαιούται να αναλαμβάνει διάφορες υποθέσεις.

Όμως, προέβη σε δύο άλλες αποκαλύψεις, επιβεβαιώνοντας σειρά δημοσιευμάτων του PIPERATA.GR που έχουν να κάνουν με τον έναν εκ των πέντε κατηγορούμενων (μπράβων του Μαρινάκη) για χρήση βίας, καθώς ήταν συμπρωταγωνιστής στην αρπαγή μου από το Hilton τον Μάρτιο του 2018, διότι με εντολή του αφεντικού (Βαγγέλη Μαρινάκη) έπρεπε να μεταβώ στα γραφεία της εφημερίδας του Αντώνη Πίκουλα (ΑΞΙΑ), προκειμένου να δημοσιεύσω κείμενο που είχε υπαγορεύσει ο ίδιος ο υπόδικος εφοπλιστής, διαψεύδοντας προηγούμενο αποκλειστικό δημοσίευμα στο PIPERATA.GR, σχετικά με το -τότε- επερχόμενο πόρισμα Τζίβα για το ναρκόπλοιο Noor1, βάσει του οποίου σήμερα είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος, καθώς επιβεβαιώθηκε 15 ημέρες μετά!

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε ότι ο Μ. Σ. αποτάχθηκε από το σώμα του Λιμενικού τον καιρό που ήταν υπουργός Ναυτιλίας ο ίδιος, δηλαδή επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, γιατί σκότωσε τον γαμπρό του, το βράδυ που είχε νυμφευθεί την αδελφή του (χρησιμοποιώντας σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής εκείνης το υπηρεσιακό του όπλο, κι ενώ μάλιστα δεν δικαιολογούνταν να το φέρει πάνω του, καθώς δεν ήταν καν σε υπηρεσία…)!

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που ήταν και στην επίθεση που έχει καταγγείλει ότι δέχθηκε αυτός και η οικογένεια του, στο λιμάνι της Μήλου, το καλοκαίρι του 2019, από τη συνοδεία του υπόδικου εφοπλιστή. Ακούστε, όμως, τι ακριβώς είπε…

Το PIPERATA.GR έχει, όπως και άλλα ΜΜΕ αποκαλύψει ότι ο εν λόγω μπράβος του Μαρινάκη φέρεται με βάση το δορυφόρο της ΕΛ.ΑΣ να έχει επικοινωνίες από το κινητό του τηλέφωνο με τους δράστες της απόπειρας δολοφονίας Τζήλου και όχι μόνο, χωρίς βέβαια ακόμη αυτό να σημαίνει κατ’ ανάγκη κάτι…

Φυσικά, για το λόγο αυτό και όχι μόνο, ο υπογράφων, ως εκδότης-δημοσιογράφος, αλλά και έχοντας έννομο συμφέρον, θα ζητήσει το συσχετισμό της υπόθεσης Hilton με τη δικογραφία Τζήλου και ως προς το σκέλος των δραστών, αλλά και προς αυτό που αφορά στην αναζήτηση των ηθικών αυτουργών, καταθέτοντας σημαντικά ευρήματα, ειδικά από τις βρετανικές αρχές που παρείχαν συνδρομή στην υπόθεση αρπαγής μου από το lobby του ξενοδοχείο Hilton.

Αξίζει να τονιστεί, άλλωστε, πως μεταξύ των δύο αυτών υποθέσεων, Hilton και Τζήλου, υπάρχει πλέον κοινός δράστης (μπράβος του Μαρινάκη), ο οποίος είναι επισήμως κατηγορούμενος, αφού του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, τόσο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας Τζήλου, όσο και για τη χρήση βίας σε βάρος του υπογράφοντος εκδότη-δημοσιογράφου.

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να είναι απορίας άξιον, πως κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι όσοι έχουν τόσο βεβαρημένο ποινικό παρελθόν και τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για νέες κακόβουλες πράξεις, αλλά και αν ο Μ. Σ. οπλοφορεί ακόμη.

Ειδικότερα, αναφέρομαι στο αν έχει γίνει η επιβεβλημένη και φυσικά αυτονόητη έρευνα για το αν οπλοφορούσε όταν ήταν σε ειδική αποστολή -που του είχε αναθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης-, δηλαδή κατά τη διάρκεια της αρπαγής μου από το lobby του ξενοδοχείου Hilton, καθώς και αν σήμερα έχει άδεια οπλοφορίας – και με ποιον τρόπο έχει αυτή εκδοθεί, αφού όταν έχεις σκοτώσει απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά να φέρεις νομίμως όπλο…

ΥΓ.: Για το θέμα της άδειας οπλοφορίας… σε σχέση με τον Μ. Σ, το PIPERATA.GR θα επανέλθει σύντομα! 

πηγή: PIPERATA.GR

Καταγγελίες Καμμένου για «μπράβο» Μαρινάκη: Απήγαγε δημοσιογράφο κι έχει σκοτώσει τον γαμπρό του! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα