Η Μαρίζα Μέντζιου ψάχνει τα δύο κτήνη που έδεσαν και έσυραν τον σκύλο της με μηχανάκι

Με δημόσια καταγγελία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Μέντζιου κάνει έκκληση να βρεθούν οι δύο δράστες που την Δευτέρα 27 Απριλίου, στην περιοχή Ιτιές της Πάτρας, κακοποίησαν και βασάνισαν την μικρή σκυλίτσα της.

Η κ. Μέντζιου ανέφερε ότι φιλόζωος γείτονας προσπάθησε να εμποδίσει τους δύο «άθλιους»  επί των οδών Σουνίου και Ιτέων, έδεσαν στο μηχανάκι τους το άτυχο πλάσμα και το έσυραν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αβοήθητο ζώο εντοπίστηκε μετά από δύο ώρες τραυματισμένο στα πόδια και τρομοκρατημένο.

Όποιος είναι σε θέση να γνωρίζει κάτι, ή κατάφερε να δει την πινακίδα των επικίνδυνων για την κοινωνία ανθρωποειδών, να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τη Μαρία Μέντζιου  η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για πληροφορίες από κάμερες της περιοχής.

Ολόκληρη η δημοσίευσή της

«Σήμερα, την ημέρα των 8ων γενεθλίων της, το αγγελούδι μου ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ! Έπειτα από κάμποσες ώρες καταφέρνω να συνέλθω κάπως, και γράφω ούσα αποφασισμένη να βρω αυτούς τους δύο που είδαν τη μικρή μου στο δρόμο λίγα μέτρα από το σπίτι, την έδεσαν με σκοινί και την ΕΣΥΡΑΝ Με Μηχανάκι επί των οδών ΣΟΥΝΙΟΥ και ΙΤΕΩΝ, προς άγνωστη σε εμάς κατεύθυνση. Η μικρή μας δυστυχώς σήμερα βρήκε πόρτα ανοιχτή για μια στιγμή και βγήκε, χωρίς όμως να απομακρυνθεί από τη γειτονιά μας. Λίγα μέτρα από το σπίτι, δύο άθλιοι με μηχανάκι την έπιασαν και την έσερναν βάσει μαρτυρίας φιλόζωου γείτονα μας που δε πρόλαβε να αντιδράσει καθώς είχαν ταχύτητα ανεπτυγμένη. Έπειτα από 2μισι ώρες ψάξιμο, εντοπίσαμε την μικρή μου σε ένα αρκετά απομακρυσμένο στενό, με πόδια τραυματισμένα, βλέμμα τρομοκρατημένο, να τρέμει και να κοιτάζει σαν χαμένη.Το σκυλί μας ακόμα ΤΡΈΜΕΙ ΑΠΌ ΦΌΒΟ άθλιοι!!! Θα παρακαλούσα, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, αν είδε το μηχανάκι αυτό και είδε ποιοι είναι , πινακίδα ή κάτι άλλο που θα μας βοηθούσε να τους εντοπίσουμε , να μου στείλει μήνυμα. Ήδη ψάχνουμε μην τυχόν έχει κάμερες κάποιο σπίτι ή μαγαζί της περιοχής.

ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΚΕΊ ΈΞΩ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΎΚΟΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΈΝΑ ΑΘΏΟ ΠΛΆΣΜΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΆΝΕΤΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΚΌ ΚΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. Σας παρακαλώ κοινοποιήστε, βοηθήστε μας να τους βρούμε !!!»

Σήμερα, την ημέρα των 8ων γενεθλίων της, το αγγελουδι μου ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ! Έπειτα από κάμποσες ώρες καταφέρνω να συνέλθω…

Gepostet von Μαρίζα Μέντζιου am Sonntag, 26. April 2020

Η Μαρίζα Μέντζιου ψάχνει τα δύο κτήνη που έδεσαν και έσυραν τον σκύλο της με μηχανάκι  via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα