Επίθεση Ρότσιλντ στον Πρωθυπουργό για επενδυτικό έργο που ξεκινά στην Κέρκυρα: «Είναι ανόητος»!

Πριν από λίγα 24ωρα ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κέρκυρα για να εγκαινιάσει το τουριστικό ιδιωτικό επενδυτικό σχέδιο Kassiopi Project στην περιοχή του Ερημίτη (εν μέσω διαμαρτυριών από του κατοίκους). Αυτό που δεν περίμενε σίγουρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν να δεχθεί social-επίθεση από γόνο της οικογένειας Ρότσιλντ!

Greek PM Kyriakos Mitsotakis arrives in Corfu today

and will visit Erimitis. Environmentally Erimitis is a total disaster, it takes Corfu back to 1970s style mass development and adds zero to the local economy. Mitsotakis is foolish to champion this project. #SaveErimitis #Corfu

Nat Rothschild (@NatRothschild1) July 11, 2020

Πιο συγκεκριμένα, ο Νατ Ρότσιλντ, τραπεζίτης, με οικογενειακή ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση από την έκταση που θα γίνει το επενδυτικό πρότζεκτ, χαρακτήρισε στο twitter τον Έλληνα Πρωθυπουργό «ανόητο» και τα έργα στον Ερημίτη «φιάσκο» και «περιβαλλοντική καταστροφή», προσθέτοντας πως «η Κέρκυρα με το μοτίβο της μαζικής ανάπτυξης γυρνά πίσω στη δεκαετία του ‘70», χωρίς αυτή να προσφέρει τίποτα στην τοπική οικονομία.

Extraordinary scenes from Corfu this evening to protest against the Erimitis development fiasco. PM Mitsotakis arrived at his ostentatious private party only to be met by thousands of locals trying to save this pristine coastline from destruction #SaveErimitis #Corfu #Mitsotakis pic.twitter.com/7jpAeTdyZ3

Nat Rothschild (@NatRothschild1) July 11, 2020

Πάντως και οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται να… συμφωνούν με τον Νατ Ρότσιλντ, καθώς είναι πάρα πολλές οι διαμαρτυρίες και οι κινητοποιήσεις κατά του έργου αυτού, αφού υποστηρίζουν πως καταστρέφεται μια παρθένα περιοχή για χάρη των συμφερόντων.

Επίθεση Ρότσιλντ στον Πρωθυπουργό για επενδυτικό έργο που ξεκινά στην Κέρκυρα: «Είναι ανόητος»! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα