Επικοινωνιακό τρικ του Μπάιντεν η -μη- οργάνωση προεκλογικών συγκεντρώσεων

Προεκλογικές συγκεντρώσεις τέλος για τον Τζο Μπάιντεν, τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, καθώς το επιτελείο του αποφάσισε να ακολουθήσει εντελώς διαφορετική τακτική σε σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από αυτόν που έχει να κάνει με την εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα, γεγονός που κατά τα φαινόμενα δεν δείχνει να συγκινεί τον Τραμπ, καθώς επιμένει μετά τη συγκέντρωση οπαδών του στην Τάλσα της Οκλαχόμα να υποστηρίζει ότι θα εμφανιστεί και σε άλλες.

Ο

Μπάιντεν, ο οποίος βλέπει το προεκλογικό του προβάδισμα να αυξάνεται όχι τόσο εξαιτίας της προσωπικής του απήχησης προς τους ψηφοφόρους όσο χάρη στην αμφιλεγόμενη πολιτική του Τραμπ απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά και το ξέσπασμα των διαδηλώσεων μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, θέλησε προφανώς να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τα δεδομένα. Τόσα χρόνια στο… κουρμπέτι άλλωστε, ξέρει πως να εκμεταλλεύεται καταστάσεις!

«Θα ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τη χώρα. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα οργανώσω συγκεντρώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Επικοινωνιακό τρικ του Μπάιντεν η -μη- οργάνωση προεκλογικών συγκεντρώσεων - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα