Χείμαρρος παρέσυρε 21χρονο – Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσής του από τους πυροσβέστες (video)

Τυχερός στάθηκε ένας 21χρονος από το χωριό Καβαλάρι, στη Θεσσαλονίκη, που σώθηκε χάρη στους ηρωικούς πυροσβέστες οι οποίοι τον έβγαλαν από χείμαρρο, μετά από δραματικές προσπάθειες που κράτησαν πάνω από  μια ώρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Δυο 21χρονοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ένιωσαν το όχημα να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, καθώς στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς. Ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το αμάξι, όμως ο συνοδηγός δεν τα κατάφερε και παρασύρθηκε από

τον χείμαρρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από το σημείο της παράσυρσης κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Αστυνομία και πυροσβεστική ειδοποιήθηκαν άμεσα και αφού ο νεαρός εντοπίστηκε, ξεκίνησε η δραματική προσπάθεια απεγκλωβισμού του. Τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που κινδύνεψαν ακόμα και οι πυροσβέστες στην προσπάθεια να τον προσεγγίσουν. Του έδιναν συνεχώς οδηγίες ενώ ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης του είπε: «Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν σε βγάλουμε».

Ο 21χρονος βγήκε τελικά φοβισμένος, αλλά σώος και μαζί με τον φίλο του παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Χείμαρρος παρέσυρε 21χρονο – Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσής του από τους πυροσβέστες (video) - newsbreak.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα