Αταλάντη: «Έχασε» τη μάχη ο περιπτεράς που μαχαιρώθηκε από ληστή για λίγα ευρώ

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής ο 66χρονος περιπτεράς από την Αταλάντη, που επί 22 ημέρες έδινε «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, βαρύτατα τραυματισμένος από φονικές μαχαιριές 31χρονου ληστή.

Ο 66χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ μετά από τις μαχαιριές που του κατάφερε στο λαιμό και την πλάτη ο Αλβανός δράστης και παρά την αρχική σταθεροποίηση, τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Κυριακής.

Την ίδια ώρα ο δράστης της δολοφονικής

επίθεσης, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Κορυδαλλού, δικαιολογώντας την πράξη του με την ατάκα «όλα έγιναν εξαιτίας της κακιάς ώρας και της κακιάς στιγμής».

Στο πλαίσιο της υπεράσπισής του έγινε λόγος για την μεταμέλεια του δράστη και για την άγρια μέθη στην οποία βρισκόταν την ώρα της φονικής επίθεσης, ωστόσο η εν γένει συμπεριφορά του δεν άφησε κανένα περιθώριο για ελαφρυντικά στοιχεία. Μαζί του κουβαλούσε φονικό μαχαίρι 38 εκατοστών με μήκους λάμας 25 εκατοστών με το οποίο, κατά δήλωσή του, έσφαζε γουρούνια και μεγάλα ζώα.

Βεβαια, παρά το γεγονός ότι είχε καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ, ο 31χρονος Αλβανός, είχε φροντίσει να εξαφανιστεί αμέσως μετά την επίθεση σε βάρος του 66χρονου και να αναζητήσει καταφύγιο στα βουνά, ενώ δύο μέρες αργότερα ανακατεύτηκε με εργάτες γης στην ορεινή Άγναντη, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Σκοπός του ήταν να περάσει απαρατήρητος, όπως έκανε 14 χρόνια, που βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά.

Αταλάντη: «Έχασε» τη μάχη ο περιπτεράς που μαχαιρώθηκε από ληστή για λίγα ευρώ - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα