Αποκρουστικό λιβάνισμα Χαρδαλιά στην εκπομπή της Σκορδά

Απομακρύνετε τους αξιοπρεπείς ανθρώπους από τις οθόνες. Πρόγραμμα ακατάλληλο για σκεπτόμενους πολίτες…

Παναγιώτης Λιάκος

Λίγα πράγματα απωθούν και αηδιάζουν τόσο πολύ τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους όσο το λιβάνισμα στην εξουσία. Μία εντυπωσιακή επίδειξη τέτοιου είδους απροκάλυπτου λιβανίσματος σε εκπρόσωπο της εκτελεστικής εξουσίας παρακολουθήσαμε, λίαν αναγουλιασμένοι, την Παρασκευή στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά στον Antenna.

Εκεί

ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς παρουσιαζόταν σαν sex symbol! Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο από την εκπομπή όπου ο Χαρδαλιάς, σε φωτό δείχνει να λιάζεται και μοστράρει το τατουάζ, ενώ η ξελιγωμένη λεζάντα στην εικόνα γράφει τα εξής… χλαπατσοειδή: «Νίκος Χαρδαλιάς – ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο νέος σέξι άντρας της πολιτικής που θέλουν οι γυναίκες».

Στα θετικά του σπατουλαρίσματος του Χαρδαλιά από την σκορδοεκπομπή είναι πως δεν διέπεται από ηλικιακό ρατσισμό. Βρίσκει νέο(!!!) τον 52χρονο Χαρδαλιά – κάτι που ενθουσιάζει όλα τα κουρασμένα παλικάρια της 2ης και 3ης (και βάλε) νεότητος.

Πάντως, η κατάχρηση της εκφράσεως sex symbol ίσως κάποια στιγμή να υποχρεώσει πρόσωπα που είναι αληθινά sex symbol να απαρνηθούν τα εγκόσμια και να μονάσουν ώστε να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο για να διαπρέψουν οι απανταχού κλαρινογαμπροί και οι κοκόνες.

Σ’ αυτή την αχαρακτήριστη περί Χαρδαλιά ενότητα ακούσαμε, μεταξύ άλλων, να λέγονται και τα εξής από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχετε τρελαθεί όλες γιατί μας προστατεύει και βγάζει και αυτό το brutal ύφος που αρέσει στις γυναίκες, γιατί είναι αυτό το ύφος του κουμανταδόρου στο ferry boat. […] Και εκεί που αγαλλιάζει η ψυχή μας επειδή δεν τρακάραμε μέσα στο ferry boat αυτός είναι εκεί και σου λέει ότι εγώ σου παρείχα την ασφάλεια που σου έταξα όταν πρωτομπήκες στο ferry boat».

Αυτό ακριβώς είναι το τηλεοπτικό προϊόν που θα πρέπει να αποφεύγουμε να… καταναλώνουμε εμείς οι τηλεθεατές αν επιθυμούμε να μην ανακατεύονται τα στομάχια μας από την αηδία.

Αποκρουστικό λιβάνισμα Χαρδαλιά στην εκπομπή της Σκορδά via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα