Από οδηγός αγώνων, υπερφιλόδοξη πορνοστάρ: Η εκρηκτική Ρενέ Γκρέισι κάνει στροφή στην καριέρα της, με την… όπισθεν!

Συνήθιζε να μπαίνει σε κάθε στροφή με το πόδι «κολλημένο» στο γκάζι, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή επίδοση στους αγώνες ταχύτητας όπου συμμετείχε.

Το όνειρο για μια καριέρα στο NASCAR, όμως, κάθε μέρα απομακρυνόταν ολοένα και περισσότερο, και, ελλείψει χορηγών, η Ρενέ Γκρέισι βγήκε από τα ρούχα της. Όχι, όμως, λόγω νεύρων, αλλά κυριολεκτικά, καθώς αποφάσισε να κάνει μεγάλη στροφή στην καριέρα της.

Η 25χρονη εκρηκτική Αυστραλέζα, από οδηγός αγώνων μέχρι πρότινος, πρωταγωνιστεί, πλέον, σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, φιλοδοξώντας να γίνει μια από τις διασημότερες πορνοστάρ του πλανήτη!

Και, αν κρίνουμε από το γεγονός πως ήδη ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάρει… φωτιά, μπορεί και να τα καταφέρει. «Τα μηχανοκίνητα σπορ δεν είναι πια το πάθος μου. Έκανα τη μεγάλη στροφή προς το πορνό – και αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου», αναφέρει η Γκρέισι, με το γεμάτο καμπύλες και τατουάζ κορμί, η οποία προωθεί τον εαυτό της μέσω ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου, με συνδρομή 12,50 ευρώ τον μήνα.

«Βγάζω μια χαρά λεφτά και είμαι άνετη με αυτό που κάνω. Η απόφασή μου να στραφώ στο ερωτικό θέαμα με έχει φέρει σε μια οικονομική κατάσταση, την οποία, προηγουμένως, ούτε να ονειρευτώ δεν τολμούσα! Δεν έχω πρόβλημα ό,τι κι αν πει ο καθένας για μένα», ανέφερε η μελαχρινή σεξοβόμβα.

Η οποία, πλέον, κυκλοφορεί στους δρόμους με μια «θηριώδη» κατακόκκινη S550 Mustang GT, αναγκάζοντας τους πάντες να… φάνε τη σκόνη της!

View this post on Instagram

Yeah the girls

A post shared by RENÈE GRACIE

Keywords
Τυχαία Θέματα