Άφαντοι η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο 8χρονος γιος της, μετά από βόλτα με κανό – Φόβοι για τη ζωή τους

Μια ακόμη τραγωδία φαίνεται να διαγράφεται στην πιο διάσημη πολιτική δυναστεία των ΗΠΑ, καθώς από την Πέμπτη αγνοούνται η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο μικρός της γιος!

Η 40χρονη Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚιν, και ο 8χρονος γιος της Γκίντεον, δεν επέστρεψαν την Πέμπτη από μια βόλτα τους με κανό στο Τσέζαπικ Μπέι, δήλωσε ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν, ανακοινώνοντας τα «άσχημα νέα» σε δημοσιογράφους. «Διεξάγονται εντατικές έρευνες από το βράδυ της Πέμπτης από την αστυνομία, την ακτοφυλακή

και την πυροσβεστική», τόνισε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη, περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Χάρντιγκτον Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968 και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963. Δύο μόνο από τις δεκάδες τραγωδίες που έχει βιώσει η οικογένεια Κένεντι.

Άφαντοι η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο 8χρονος γιος της, μετά από βόλτα με κανό – Φόβοι για τη ζωή τους via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα