H «Lady G» παρουσίασε ανεπίσημα την… επίσημη(;) στολή της για το 2021!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βρήκε τη «στολή» του 2021! Αυτό, τουλάχιστον, μπορούμε να συμπεράνουμε με αφορμή τη φωτογράφιση της «Lady G» με τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στο περιστύλιο της Βουλής, λίγο προτού εισέλθει στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά.

Βλέπετε, η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» φορούσε τον ίδιο τύπο κοστουμιού (αλλά σε άλλο χρώμα) με αυτό με το οποίο εμφανίστηκε προχθές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Με μπλε στη Φώφη, με κόκκινο στον Αλέξη.

Φαίνεται ότι η κυρία Αγγελοπούλου το έχει αγοράσει σε όλες τις διατιθέμενες από τον σχεδιαστή αποχρώσεις. Μάλιστα, στην κόκκινη βερσιόν το είχε ξαναφορέσει σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ως γνωστόν, η κυρία Αγγελοπούλου άρχισε κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς. Την Τρίτη, 9 Ιουνίου, είδε τον Τσίπρα, χθες τη Γεννηματά και σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου, θα δει τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία του κόμματος, στον Περισσό.

Πέραν του ότι είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το ότι η Γιάννα, «σύμβολο της άρχουσας τάξης», θα πατήσει το πόδι της στο «σπίτι του λαού», στον Περισσό, πλέον, θα περιμένουμε να δούμε και την απόχρωση που θα επιλέξει για τη συνάντησή της με τον κ. Κουτσούμπα!

H «Lady G» παρουσίασε ανεπίσημα την… επίσημη(;) στολή της για το 2021! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα