Τρόμος στην Καλλιθέα! – Επίθεση με βαριοπούλες στο σπίτι υποψήφιου βουλευτή – Δείτε πως καταστρέφουν οι αναρχοάπλυτοι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΟ)

Επίθεση τα ξημερώματα με βαριοπούλες και λοστούς, από επτά αναρχοάπλυτους δέχτηκε στο σπίτι του ο υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν  Στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα, Τρύφων Μπουγάς, ο οποίος σήμερα κατέχει την θέση Δημοτικού Σύμβουλου με την παράταξη των Ελλήνων για την Καλλιθέα. Οι γνωστοί-άγνωστοι χτυπούσαν με μανία κάθε τι που έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας τρόμο σε ολόκληρη την γειτονιά. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν υλικές ζημιές και το αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου

καταστράφηκε ολοσχερώς. Στην περιοχή μετά από έλεγχο της αστυνομίας συνελήφθη ένα άτομο με βαριοπούλα και αυτοκόλλητα τρικάκια με το σύνθημα «ούτε στα νότια ούτε πουθενά Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά». Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες:   (πληροφορίες απο το makeleio)

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τρόμος στην Καλλιθέα! – Επίθεση με βαριοπούλες στο σπίτι υποψήφιου βουλευτή – Δείτε πως καταστρέφουν οι αναρχοάπλυτοι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα