ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (;) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΤΖΙΧΑΝΤΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ..!

06:52 7/3/2020 - Πηγή: Spoilers

Επιβεβαίωνεται και από στρατιωτικές πηγές και από κατοίκους όπως μας ανέφερε πριν από λίγο ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας, το περιστατικό με λ@θρο που μπούκαρε από τα σύνορα μας και πήγε καρφί στην δεξαμενή νερού στα Μαράσια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το άτομο φορούσε στρατιωτικά ρούχα, πέρασε τα σύνορα, πήγε στην δεξαμενή νερού στα Μαράσια και έσπασε το λουκέτο. Το άτομο συνελήφθη και υπάρχουν φόβοι ότι ίσως κάτι έριξε στο νερό, οι κάτοικοι μετά από οδηγίες των ελληνικών δυνάμεων καλούνται να μην χρησιμοποιήσουν το νερό μέχρι αύριο τουλάχιστον. Μάλιστα έχουν φτάσει ενισχύσεις με εμφιαλωμένα νερά για τους στρατιώτες και τους κατοίκους της περιοχής. Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα...

Το spoiler ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (;) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΤΖΙΧΑΝΤΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ..! εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.

Keywords