Κάνουν γαργάρα τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού. Ανήκουστο αυτό που είπε ειδικός για την συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στην δίκη της Χ.Α.

Κάνουν «γαργάρα» τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού. Την ανάγκη για εγρήγορση επισημαίνει ο καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Εξαιρετικά ρευστή χαρακτηρίζει την κατάσταση γύρω από τον κορονοϊό ο καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Σχετικά με τον συνωστισμό που έγινε χθες έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, είπε ότι «ο κόσμος φορούσε μάσκες πάντως. Ήταν πολιτική συγκέντρωση για ειδικό λόγο, ας το ξεπεράσουμε. Σε 10-15 μέρες θα ξέρουμε αν υπήρξε διασπορά. Θεωρητικά τέτοιου είδους συγκεντρώσεις μπορεί να είναι η έναρξη μιας υπερμετάδοσης. Αλλά ας μη το γρουσουζεύουμε».   (πληροφορίες απο το makeleio)

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάνουν γαργάρα τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού. Ανήκουστο αυτό που είπε ειδικός για την συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στην δίκη της Χ.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα