Ξεκινά τριήμερο με μπουρίνια, χαλάζι και κεραυνούς – Οι 4 περιοχές με ισχυρές καταιγίδες

Με... απόλυτα άσταστο καιρό ξεκινά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Μπουρίνια, καταιγίδες, χαλάζι και αστραπές στη μισή Ελλάδα, ηλιοφάνεια στην άλλη μισή.Το καλοκαίρι περνά σε φάση ανάπαυλας από σήμερα, Παρασκευή και έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Δεκαπενταύγουστου, όταν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη συνέχεια ο καιρός
θα... αλλάξει ξανά…

Δυσκολότερη ημέρα θα είναι η Κυριακή, όταν και θα κορυφωθουν τα ισχυρά φαινόμενα, ενώ τη Δευτέρα (Δεκαπενταύγουστος) ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος.

Ο καιρός την Παρασκευή

Την Παρασκευή κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από νωρίς στην κεντρική Μακεδονία και από μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη δυτική και την κεντρική Στερεά (κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία). Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ο καιρός το Σάββατο

Το Σάββατο (13-8-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο. Τα έντονα φαινόμενα στη Μακεδονία θα συνεχιστούν και τη νύχτα προς την Κυριακή.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή (14-8-2022), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα προς τη Δευτέρα τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στη βορειοανατολική Ελλάδα (τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο), ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινά,xekina