Βίντεο - ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονίζουν τα πλάνα από τη στιγμή της φονικής συμπλοκής το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας

Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε για αρκετά λεπτά η οδός Μενάνδρου νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς δύο αντίπαλες συμμορίες -όπως όλα δείχνουν- βρέθηκαν στο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους, «δυο βήματα» από την πλατεία Ομονοίας.

Οι συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών ήταν άγριες και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Ξύλα, ρόπαλα και μαχαίρια χτυπούν τον άτυχο άντρα που κείτεται αιμόφυρτος

στον δρόμο, όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο που έφερε στο φως ο Τ/Σ Open.

Σε λίγο σηκώνεται αλλά μερικά μέτρα πιο κάτω, τον προλαβαίνουν ξανά και του καταφέρνουν τα τελειωτικά χτυπήματα. Στο νοσοκομείο θα διαπιστωθεί ο θάνατος του.

Το ίδιο ντοκουμέντο καταγράφει τις συμπλοκές σώμα με σώμα μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους φαίνονται να βγάζουν όπλα και να πυροβολούν.

Σε άλλο βίντεο από κάμερα κυκλώματος που έδωσε στη δημοσιότητα το ethnos.gr φαίνονται για λίγα δευτερόλεπτα κάποιοι εκ των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο. Κάποιοι τρέχουν και κάποιοι κρατάνε στα χέρια τους ρόπαλα.

  

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Τον έντονο προβληματισμό στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας έχει προκαλέσει η νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών που έγινε στην καρδιά της Αθήνας, στην Ομόνοια, και μάλιστα μέρα-μεσημέρι.

Σύμφωνα με το news247.gr, το γεγονός ότι έπεσαν και πυροβολισμοί από τους οποίους ως εκ θαύματος δεν προκλήθηκαν και άλλα θύματα από τυχόν περαστικούς, οδηγεί την ηγεσία της Αστυνομίας στην Αττική να βρει λύσεις και να καταρτίσει επιχειρησιακά σχέδια ώστε να μπει τέλος στην παρουσία κυκλωμάτων αλλοδαπών γύρω από την Ομόνοια που λυμαίνονται την περιοχή. Αυτό, σημειώνει η ίδια ιστοσελίδα, μοιραία αναμένεται να οδηγήσει σε εξελίξεις στην περιοχή τα επόμενα 24ωρα με στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα