Θεσσαλονίκη: Έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για την ρατσιστική επίθεση σε προσφυγόπουλο

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά την καταγγελία 12χρονου μαθητή γυμνασίου ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία αλλοδαπού μαθητή της Α΄ Γυμνασίου σε σχολείο του δήμου Νεάπολης, ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το stokokkino.gr, δύο μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι φέρονται να τον σταμάτησαν και να του έκαναν χαρακιές στο χέρι. Ακόμη, τον απείλησαν να μην ξαναπάει σχολείο.

Σε ανακοίνωση

της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι πρόκειται για 12χρονο, υπήκοο Κουβέιτ, ο οποίος κατήγγειλε ότι το πρωί κατά τη μετάβασή του στο σχολείο, δύο άγνωστα νεαρά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τον προσέγγισαν και αφού τον ακινητοποίησαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, τον απείλησαν λεκτικά και του προξένησαν εκδορές στο αριστερό χέρι, με μαχαίρι.

Η Αστυνομία αναμένει και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που διενεργήθηκε άμεσα, ώστε να αποσαφηνιστούν τα χαρακτηριστικά του περιστατικού, με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα και το λοιπό προανακριτικό υλικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Έρευνες, ΕΛ ΑΣ,thessaloniki, erevnes, el as