Συντετριμμένος ο Ομπάμα από την απώλεια του σκύλου του, Μπο

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Ομπάμα στον αγαπημένο του Μπο.  

Με μια συγκινητική δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρετά τον Μπο, το γλυκύτατο σκύλο του που το περασμένο Σάββατο πέθανε από καρκίνο.

Ο Μπο είχε γίνει η μασκότ του Λευκού Οίκου την περίοδο που ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών καθόταν στο Οβάλ Γραφείο. Άπαντες τον λάτρευαν και η συντροφιά του ήταν πολύτιμη για τον Ομπάμα.

Ο γερουσιαστής Έντουαρντ Κένεντι ήταν εκείνος που

«δώρισε» τον Μπο στην οικογένεια Ομπάμα. Μετά από τη νίκη του στις εκλογές του 2008, ο Μπαράκ είπε στις κόρες του πως μπορούσαν να έχουν έναν σκύλο, όπερ και εγένετο.

Ο Μπαράκ είχε τον Μπο στον πλευρό του αρκετά συχνά, όταν π.χ. συνάντησε τον πάπα, όταν επισκέφθηκε παιδιά σε νοσοκομείο ή φορές που πετούσε με το Air Force One, το προεδρικό αεροπλάνο.

«Σήμερα η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και πιστό σύντροφο. Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Μπο ήταν μια διαρκής, ήπια παρουσία στη ζωή μας, είμαι χαρούμενος που μας είδε στις καλές μέρες μας, στις κακές μέρες μας, αλλά και στο μεταξύ», γράφει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

«Ανέχτηκε όλη τη φασαρία για όσο βρισκόμασταν στο Λευκό Οίκο, είχε γαύγιζε δυνατά, αλλά δεν δάγκωνε ποτέ, αγαπούσε να πηδάει μέσα στην πισίνα το καλοκαίρι, ήταν ατάραχος με τα παιδιά, ζούσε για τα υπολείμματα γύρω από το τραπέζι και είχε υπέροχα μαλλιά», προσθέτει. 

«Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και περισσότερο από ό, τι περιμέναμε ποτέ. Θα μας λείψει πραγματικά», καταλήγει.   

Today our family lost a true friend and loyal companion. For more than a decade, Bo was a constant, gentle presence in... Δημοσιεύτηκε από Barack Obama στις Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

 

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑΗΠΑΣΚΥΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα