Στο εδώλιο ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει για πρώτη φορά σήμερα ο ψευτογιατρός, Νικόλαος Κοντοστάθης, ο οποίος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.Η δίκη του ψευτογιατρού, Νικόλαου Κοντοστάθη, ο οποίος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, συνεχίζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Είχε ξεκινήσει πριν από δέκα μέρες, ωστόσο…

«Την έπεισαν να σταματήσει τις χημειοθεραπείες»

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η κ. Ουρανία Μωραΐτη περιέγραψε πως έχασε την

35χρονη κόρη της από τον «Dr Kontos».

«Έχασα την κόρη μου στις 11/07/2017. Κατέληξε από τον κύριο Κόντο και τα ιάματά του. Ήταν καρκινοπαθής, το πάλεψε 4μιση χρόνια. Γνωρίστηκε με τον κύριο Κόντο στην εκκλησία με τον πνευματικό της και την έπεισαν να σταματήσει τις χημειοθεραπείες της και κατέληξε μέσα σε τέσσερις μήνες. Ήταν 35 χρονών», ανέφερε η γυναίκα.

«Η πρώτη συνάντηση έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην καφετέρια, και μετά ήρθε στο σπίτι μας να δει την κατάστασή μας και να πάρει τη συγκατάθεσή μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά το παιδί μας», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για το χρηματικό ποσό που του παρείχαν, απάντησε: «Συνολικά, μας πήρε 60.000».

«Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις, δε θυμούνται μάνα. Έχασα την κούκλα μου, είμαι σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι του», είπε με δάκρυα η γυναίκα, δείχνοντας τη φωτογραφία της κόρης της, η οποία είχε δύο παιδιά, όπως εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα