Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος είναι ένα σοκ, συνεχίζεται η περιπέτεια με την υγεία μου

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίο» ήταν καλεσμένος ο Στέφανος ΚορκολήςΣε μια συνέντευξη - εξομολόγηση προχώρησε ο Στέφανος Κορκολής στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, τη φιλία και τον έρωτα αλλά και…

Πώς ξεκίνησε το… τραγούδι

Μιλώντας για την πορεία του στη μουσική και πως ο ίδιος ξεκίνησε να τραγουδάει παραδέχεται πως αυτό δεν ήταν κάτι που του άρεσε. «Δεν είναι το καλύτερο μου να τραγουδάω», είπε αρχικά για να συνεχίσει πως τα πρώτα του τραγούδια τα είχε στείλει για να τα τραγουδήσει η Νάνα Μούσχουρη,

αλλά ο παραγωγός της δεν του τα έστειλε ποτέ πίσω.

«Σκέφτηκα πόσες κασέτες σάπισαν στα συρτάρια παραγωγών, γιατί δεν μπήκε κάποιος στον κόπο να τα ακούσει. Έτσι τραγούδησα εγώ αυτά τα τραγούδια. Από μια κασέτα που δεν έφτασε ποτέ, ξεκίνησα».

Όπως λέει με τη μουσική είναι σε μια διαρκή αναζήτηση: «Δεν έβαλα ποτέ όρια και σύνορα στη δουλειά μου. Είμαι σε διαρκή αναζήτηση μουσικά. Δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος. Η μουσική είναι μία και το πιστεύω ακράδαντα. Το κάθε τι μπαίνει εκεί που θέλει η ψυχή μου, οι νότες είναι συγκεκριμένες». Μιλώντας για τις σκέψεις προτού γράψει μουσική, τόνισε: «Μου αρέσει να ντύνω μια εικόνα. Το όνειρό μου πάντα, αφού κατέληξα σε κάποια πράγματα, κατάλαβα ότι αυτό που με γοητεύει είναι να γράφω μουσική για ένα concept. Αντλώ έμπνευση από το κάθε θέμα και έτσι λειτουργώ».

Η φιλία και ο έρωτας στη ζωή του

Για τη φιλία και τον έρωτα, τόνισε: «Υπήρξα πάρα πολύ ανοιχτός με τις φιλίες μου και απογοητεύτηκα, από μικρό παιδάκι. Η φιλία είναι δύσκολο πράγμα. Οι φίλοι φαίνονται στον χρόνο και στα δύσκολα. Τελικά μένεις με 2-3, ο φίλος πρέπει να έχει έναν ρόλο παραπάνω από αυτό του αδελφού» και συνέχισε: «Ήμουν καλοπροαίρετος πάντα στον έρωτα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την οντότητά μου την καλλιτεχνική, λειτουργώ όπως κάθε άνθρωπος. Όλοι μας είμαστε το ίδιο. Με τον γάμο δεν τα πήγα καλά. Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι υπάρχουν ευτυχισμένοι γάμοι και ευτυχισμένα διαζύγια. Ανθρώπινα πράγματα είναι αυτά. Είμαι ανοιχτός για το μέλλον αν χτυπήσει η πόρτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα