Σε κρύπτη το «κομπόδεμα» των χρυσών λιρών και των 350.000 ευρώ του ζεύγους π.Αντώνιου και Σταματίας

Καλά φυλαγμένα σε κρύπτη στο σπίτι τους είχαν τα 350.000 πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα Σταματία.Το πλούσιο κομπόδεμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας της Κιβωτού του Κόσμου, με μετρητά 350.000 ευρώ και χρυσές λίρες ήταν καλά φυλαγμένο. Αρχικά δημοσιογραφικές πληροφορίες ήθελαν το τεράστιο…

Πατέρας Αντώνιος: Δεν «πείραζε» τη μισθοδοσία του

Καμία ανάληψη δεν είχε κάνει από τον λογαριασμό μισθοδοσίας του ο πατέρας Αντώνιος την τελευταία οκταετία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.
Πληροφορίες

του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν πως ο λογαριασμός αυτός έμεινε ανέπαφος αφού δεν παρατηρήθηκαν εκροές από αυτόν, ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στον συγκεκριμένο λογαριασμό εντοπίστηκαν συνολικά 120.000 ευρώ στο χρονικό αυτό διάστημα.

«Ίλιγγος» από τα νούμερα

Την ίδια ώρα τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες δείχνουν καταθέσεις ύψους 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου», ενώ διαπιστώθηκε πως η ΜΚΟ έχει στην κατοχή της κοντά στα 200 ακίνητα.

Σημειώνεται πως σε 5 προσωπικούς και κοινούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, που δεσμεύτηκαν, υπάρχουν καταθέσεις πάνω από 250.000 ευρώ. Αυτό που μένει είναι οι Αρχές να διαπιστώσουν αν δικαιολογούνται αυτά τα ποσά από τις δραστηριότητές τους και αν έχουν δηλωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
350 000, Αντώνιου, Σταματίας,350 000, antoniou, stamatias