Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο, τα βράδια θα έχει ψύχρα

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Από τις 6» για τον καιρό που θα κάνει το προσεχές Σαββατοκύριακο. «Τη νύχτα η θερμοκρασία θα ‘’τσιμπάει’’», είπε. Η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

«Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο, της τάξεως των 3-4 βαθμών από τη Θεσσαλία και νοτιότερα», ενημέρωσε για τις 23 και 24 Μαΐου ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, μιλώντας στην ΕΡΤ

και συμπλήρωσε:

«Δεν φαίνεται να έχουμε κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας από πλευράς έντασης, δηλαδή βροχές και καταιγίδες κ.τ.λ. Θα υπάρχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια ένας βοριάς στο Αιγαίο, γύρω στα 6-7, στο Καρπάθιο ίσως φτάνει και τα 8 μποφόρ.

»Σχετική ψύχρα, έως και κρύο θα έλεγα, στις ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Θα το έχουμε αυτό το θερμομετρικό εύρος το μεγάλο, όλες αυτές τις επόμενες ημέρες σε κάθε περιοχή, δηλαδή τη νύχτα θα πέφτει η θερμοκρασία, θα ‘’τσιμπάει’’, θα έχει μια ψύχρα και την ημέρα κοντά στους 25-25 βαθμούς Κελσίου».

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜY: 

Σάββατο 23-05-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και το βράδυ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 24-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα