ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση στο Σωτηρία και χειροκροτήματα από τους πολίτες

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία με κύριο αίτημα την μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού.

Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποίησε συγκέντρωση με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση του έκτακτου υγειονομικού προσωπικού έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γεγονός.

Μάλιστα, η

συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με στάση εργασίας από τις 7.00 έως τις 10.00 το πρωί και ανάγκασε την άνοδο της Μεσογείων να κλείσει.

Επιπλέον, αρκετοί οδηγοί που βρέθηκαν στην κλειστή άνοδο της Μεσογείων εκείνες τις ώρες χειροκρότησαν τους γιατρούς και δήλωσαν την συμπαράσταση τους, στο αίτημα τους για μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού στην Δημόσια Υγεία και Πρόνοια.

Επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «η τακτική των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια είναι να μην προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία και να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με έκτακτο προσωπικό».

Ταυτόχρονα, τονίζει στην ανακοίνωση πως «σήμερα στα Δημόσια Νοσοκομεία υπηρετούν χιλιάδες έκτακτοι υπάλληλοι με ανανεώσιμες συμβάσεις πάνω από 3-4 χρόνια. Με την ανανέωση των συμβάσεων, η Πολιτεία αναγνωρίζει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και το κενό τους σε περίπτωση απόλυσης είναι δυσαναπλήρωτο».

Ακολουθούν φωτογραφίες από την συγκέντρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα