Πάτρα: Το τρέιλερ της Νικολούλη προκαλεί ρίγος, «τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά»

Για τέταρτη συνεχόμενη εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ασχολούνται με το θρίλερ των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Οι αποκαλύψεις στην τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προκάλεσαν «σεισμό», με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας να «τρέχουν». Για ακόμη μία Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» θα ερευνήσει τους… View this post on Instagram

A

post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Σήμερα, η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε σε νέες δηλώσεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος. «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων», είπε στον δημοσιογράφο. «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;», είπε.

«Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ’ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ’ έχει ζήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα