Πάτρα: Γιατί δόθηκε κεταμίνη από το νοσοκομείο στην Τζωρτζίνα – «Κλειδί» οι ζωγραφιές της

Τι απαντά το νοσοκομείο του Ρίου στις καταγγελίες της Ρούλας Πισπιρίγκου πως δόθηκε στην Τζωρτζίνα κεταμίνη όσο νοσηλευόταν.Την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της επιχειρεί να καταρρίψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με το δικηγόρο της να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί…

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί οι δύο ποσότητες κεταμίνης που δόθηκαν στην Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουν την κατάστασης της 9χρονης, πόσω μάλλον να προκαλέσουν το θάνατο του παιδιού επτά μήνες μετά.

«Μιλούν» οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας ψάχνει το κλειδί, για το θάνατο της η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα, μετά από εντολή της οποίας θα διοριστεί πραγματογνώμονας παιδοψυχολόγος, για να εξετάσει όσα ζωγράφισε το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια εκτιμά ότι, οι ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας, μπορούν να «μιλήσουν», για το ενδεχόμενο δολοφονίας της από τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη, για την πράξη αυτή.

Στο μεταξύ, σήμερα ξεκινούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και από το Παίδων που κατέληξε το παιδί.

«Το σπίτι του θανάτου»

Η οργή και ο θυμός για το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι τόσο μεγάλος που μερικοί κάτοικοι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας γράφοντας συνθήματα κατά της 33χρονης γυναίκας, στο οδόστρωμα του σπιτιού της.

«Το σπίτι του θανάτου»-«Ψόφα Ρούλα» είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί εξω από το σπίτι της ενώ δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα