Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής απέναντι στην ΑΕΚ οι Μαουρίσιο και Ιωαννίδης

Ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Έτοιμος για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ

για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League, είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Λάζλο Μπόλονι να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός τους Μαουρίσιο, Ιωαννίδης και Αϊτόρ, σε αντίθεση με τους Μπουζούκη, Αγιούμπ αλλά και Ξενόπουλο ο οποίος πήρε την θέση του Χριστογεώργου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρει:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μαουρίσιο, γυμναστήριο έκανε ο Αϊτόρ, ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής».

{https://twitter.com/paofc_/status/1391056842495832069}

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΑΠΟΣΤΟΛΗSUPER LEAGUEΑΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα