Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 5η θέση Κυρίδου-Μπούρμπου - «Τα δώσαμε όλα στον ημιτελικό»

Την 5η θέση κατέκτησαν στον τελικό της δικώπου γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου.Η εξαιρετική προσπάθεια της Χριστίνας Μπούρμπου και της Μαρίας Κυρίδου ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την κατάληψη της πέμπτης θέσης στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου. Το ελληνικό…

Η κούραση έπαιξε ρόλο στον τελικό όπως παραδέχθηκαν και οι δύο.

Η Μαρία Κυρίδου δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτή τη θέση. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο, όπως ο καθένας θα ήθελε, όταν αγωνίζεται στον τελικό. Τα δώσαμε, όμως όλα χθες για να περάσουμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα στον τελικό και νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση που τα δώσαμε όλα χθες στον ημιτελικό. Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Στο δικό μας άθλημα η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30 χρόνων κι εμείς είμαστε στα 20 ακόμη. Οπότε πιστεύω ότι μπορούμε και οι δύο να φτάσουμε πολύ ψηλά. Μας δίνει δύναμη ότι είναι δίπλα μας οι δικοί μας άνθρωποι. Σε όλο αυτό το "ταξίδι" όλοι οι άνθρωποι μας στήριξαν, ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του».

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μπούρμπου, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τόνισε. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Με βάση τη χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω σήμερα. Η κούραση ήταν πάρα πολύ μεγάλη από χθες, αλλά το παλέψαμε μέχρι την τελευταία κουπιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε και τερματίσαμε στην 5η θέση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας στήριξαν. Ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν για να μας δουν. Για να μας στηρίξουν έστω κι από μακριά και είναι πολύ ωραίο αυτό».

{https://twitter.com/HellenicOlympic/status/1420563323108478980?s=20}

Keywords