Οι Γιάννης και τον Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Ελλάδα με το τρόπαιο του ΝΒΑ

Η άφιξη των πρωταθλητών Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην Αθήνα και οι πρώτες δηλώσεις τους.Λίγο μετά τις 11:30 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος που μετέφερε τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τους δύο πρωταθλητές του ΝΒΑ να φέρνουν μαζί τους το τρόπαιο…

Οι δύο πρωταθλητές, μίλησαν στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου με τον Θανάση να τονίζει:

«Δεν έχω να πω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που και κατά τη διάρκεια της σεζόν, από την πρώτη στιγμή που παίζουμε μπάσκετ, μας έχουν στηρίξει. Από την πρώτη στιγμή που φύγαμε στο εξωτερικό να κυνηγήσουμε το όνειρό μας».

Ο MVP των τελικών, Γιάννης, συμπλήρωσε:

«Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας στήριξαν για να ζήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε για να δούμε τους φίλους μας.

Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο μαζί, γιατί ήταν ολόκληρη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο είναι στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο.

Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε, αλλά σίγουρα θα το πάω πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στα μέρη που μεγαλώσαμε. Ακόμη δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει, έγινε με σκληρή δουλειά απ όλους στην ομάδα. Οι Έλληνες μας στήριζαν και μας αγαπούσα».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα