Ο Μιλτιάδης Κύρκος συνεργάτης του ...Γιώργου Κύρτσου!

Μια επιλογή που προκαλεί πολλές συζητήσεις.

Με ένα tweet ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος ανακοίνωσε πως ο Μίλτος Κύρκος ενάσσεται στο δυναμικό του γραφείου του!

Το γεγονός πυροδοτεί ήδη πολλές συζητήσεις, καθώς δεν είναι μόνο ότι δεν είναι σύνηθες ένας ευρωβουλευτής ( και ο Μιλτιάδης Κύρκος υπήρξε ευρωβουλευτής του Ποταμιού), μόλις λήγει η θητεία του, να γίνεται συνεργάτης άλλου ευρωβουλευτή.

Είναι και γιατί Μίλτος Κύρκος και Γιώργος Κύρτσος έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις στα ελληνοτουρκικά,

αλλά και γενικότερα στα εθνικά, όπως διαπιστώνει κανείς ανατρέχοντας στη στάση του καθενός έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Επιπλέον, ο Μιλτιάδης Κύρκος έδωσε μάχη μέχρι τελευταία στιγμή για την αυτονομία του Ποταμιού και να μην πάρει τα στελέχη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ είναι και γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκου.

Χαρά και τιμή μου η ένταξη του Μίλτου Κύρκου,πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού,στο δυναμικό του Ευρωβουλευτικού γραφείου μου. Με τον Μίλτο συμφωνούμε σε πολλά,διαφωνούμε σε πολλά. Μας ενώνει η επιδίωξη της Ενωμένης Ευρώπης με την Ελλάδα μεταξύ των πρωταγωνιστών. — Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) July 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα