Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν προσβλήθηκε από κορονοϊό στη φυλακή

Ο έκπτωτος κινηματογραφικός παραγωγός είναι ο πρώτος από τους δύο κρατούμενους που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό στη φυλακή. 

Ο πρώην κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν, που πρόσφατα καταδικάστηκε να εκτίσει 23 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, μολύνθηκε από τον κορονοϊό στη φυλακή, ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ.

Αρκετές πηγές επιβεβαίωσαν στον ειδησεογραφικό ιστότοπο TMZ, που ασχολείται κατά κύριο λόγο με τις διασημότητες, ότι ο έκπτωτος χολιγουντιανός παραγωγός, 68 ετών, είναι πράγματι

ο ένας από τους δύο κρατούμενους στη φυλακή Γουέντι, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, που επιβεβαιώθηκε πως έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Η τοπική εφημερίδα Niagara Gazette ήταν η πρώτη που δημοσίευσε την πληροφορία, το βράδυ χθες Κυριακή.

Εκπρόσωπος του Γουάινστιν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ερωτηθείς σχετικά από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η διεύθυνση σωφρονιστικών καταστημάτων της Νέας Υόρκης δεν απάντησε όταν αποπειράθηκε να επικοινωνήσει μαζί της το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Γουάινστιν μετήχθη την Τετάρτη στο κέντρο κράτησης Γουέντι από τη διαβόητη φυλακή του Ράικερς Άιλαντ, στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου κρατείτο μετά την καταδίκη του την 11η Μαρτίου.

Πριν από τη μεταγωγή του, του προσφέρθηκαν φροντίδες σε νοσοκομείο του Μανχάταν για τους πόνους που έχει στο στήθος - πάσχει από καρδιοπάθεια, διαβήτη και αρτηριακή υπέρταση.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα