Μαρίζα Κωχ: Εξομολογήθηκε μια ζωή συναρπαστική από τα παιδικά χρόνια μέχρι τη μεγάλη καριέρα

Η Μαρίζα Κωχ μίλησε στο Στούντιο 4 για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την ανάγκη της να είναι αγαπητή σε όλους.Στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Μαρίζα Κωχ κι αναφέρθηκε την συγγραφή του βιβλίου της, στο οποίο αναφέρει λεπτομέρειες για τη ζωή της. Με αφορμή τα κεφάλαια…

Μιλώντας για τον πατέρα της είπε πως εκτελέστηκε από τους Γερμανούς: «Δεν τον πρόλαβα τον πατέρα μου, όχι. Ξέρω όμως ότι με αγκάλιασε γιατί ήμουν δέκα μηνών όταν τον εκτέλεσαν. Ξέρουμε ότι ήταν στο κρατητήριο αλλά δεν ξέρουμε μετά τι έγινε.

Ξέρουμε όμως ότι την ημέρα της οπισθοχώρησης των Γερμανών, ο Νίκος Κούνδουρος με τα παιδιά της ΕΠΟΝ ήταν πάνω στο καμπαναριό του Αγίου Διονυσίου οπλισμένα και μου ορκίστηκε ότι δεν βάρεσαν καμία τουφεκιά.

Τους άφησαν και έφυγαν, άδειασαν το αρχηγείο και το κρατητήριο που ήταν στο πειραματικό σχολείο. Έφυγαν όλοι αλλά στο τέλος βρέθηκαν εκτελεσμένοι άνθρωποι κάτω στο κρατητήριο», ενώ όπως της είχε πει και η μητέρα της αν ζούσε θα τους είχε αναζητήσει στη Σαντορίνη όπου πήγαν.

Η Μαρίζα Κωχ ανέφερε μεταξύ άλλων την επεισοδιακή συμμετοχή της στη Eurovision του 1976 με το τραγούδι «Παναγιά μου», ένα τραγούδι μοιρολόι για την Κύπρο, όταν περίπου 60.000 τούρκοι διαδήλωναν έξω από το σημείο της διοργάνωσης στη Χάγη, απαιτώντας να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Όσα είπε η Μαρίζα Κωχ στο Στούντιο 4:

Keywords
Τυχαία Θέματα