Μάνος Παπαγιάννης για τη δολοφονία στην καφετέρια του: Έπαθα σοκ

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης περιέγραψε το περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας που συνέβη στην καφετέρια που διατηρεί στο Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019

Για την δολοφονία που έγινε στην καφετέρια που διατηρεί με την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, στο Περιστέρι μίλησε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ήταν

το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια.

«Μπήκε ένας άνθρωπος και σκότωσε έναν άλλον άνθρωπο, ανέφερεο Μάνος Παπαγιάννης. «Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα «ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα το μαγαζί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, αφεντικό έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος».

«Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί νομίζω πως θα παρέμβαινα» είπε ακόμη ο ηθοποιός. «Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που κόλλησε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Παπαγιάννης, Έπαθα,manos papagiannis, epatha