Λιβάγια: «Πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Λιβάγια τονίζει ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να τερματίσει στην δεύτερη θέση και να κατακτήσει το κύπελλο.

 

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-1 επί του Άρη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πάνω από τον ΠΑΟΚ. Στην καλή φόρμα που βρίσκεται η «Ένωση» αλλά και στους μελλοντικούς του στόχους αναφέρθηκε ο Κροάτης, Μάρκο Λιβάγια ο οποίος αναφέρθηκε

και στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου ενάντια στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά δήλωσε: «Έχουμε πέντε παιχνίδια πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας. Μετά τον κορονοϊό, όλα άλλαξαν, δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές, δεν αγχώνομαι. Είμαι χαρούμενος στην Αθήνα και την ΑΕΚ, η οικογένειά μου είναι εδώ, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Μόνο μια… τεράστια προσφορά θα μπορούσε να με κάνει να σκεφτώ περισσότερα. Παίζω και είμαι ικανοποιημένος. Για ορισμένα πράγματα νιώθω ένοχος, μερικά δεν μπορούσα να τα αντέξω, ωστόσο όλα πέρασαν. Αν ήμουν νεότερος σίγουρα δεν θα έκανα κάτι, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτό. Παίζω σε καλό επίπεδο, κέρδισα τον τίτλο με την ΑΕΚ. Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα, δεν μπορούσα ποτέ να σιωπήσω».

Όσον αφορά τους στόχους της ΑΕΚ, ανέφερε: «Έχουμε δύο στόχους, δεν ξεχωρίζουμε κάποιον. Όταν παίζεις σε ένα μεγάλο κλαμπ, σαν την ΑΕΚ, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και θα πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Θα είναι αποτυχία αν δεν κάνουμε κάτι τέτοιο. Όλοι οι θαυμαστές στην Ελλάδα είναι «θερμοί», της ΑΕΚ είναι επίσης πολύ αφοσιωμένοι. Με έχουν αποδεχτεί από την πρώτη μέρα, με σέβονται, νιώθω ότι είμαι εδώ για δέκα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα