Κώστας Βουτσάς: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την τραχειοτομή

Συνεχίζει την δύσκολη μάχη του ο Κώστας Βουτσάς, καθώς για 16η ημέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ όπως έγινε γνωστό υπεβλήθη σε τραχειοτομή.

Για 16η ημέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Κώστας Βουτσάς. Η αγωνία είναι μεγάλη για τον αγαπημένο ηθοποιό, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αγαπημένες τανίες και μπήκε σε όλα τα ελληνικά σπίτια.

Η σύζυγος του βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του και όπως ανέφερε σε δηλώσεις της είναι αισιόδοξη πως ο Κώστας της θα γίνει και πάλι καλά.

Με τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν,

έγινε γνωστό πως η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού παραμένει μεν σταθερή, ωστόσο είναι κρίσιμη και υπεβλήθη σε τραχειοτομή.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη. ​​​​​​

Ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Ο Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Βουτσάς,kostas voutsas