Κορονοϊός: Απείλησαν ιδιοκτήτη διαγνωστικού κέντρου επειδή πουλούσε φτηνά το τεστ

Δημοσίευμα του τοπικού Τύπου καταγγέλλει αθέμιτες πρακτικές σε βάρος ιδιοκτήτη διαγνωστικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, επειδή πουλάει φτηνά το τεστ κορονοϊού.

Λίγες ημέρες μετά τον παγκόσμιο συναγερμό του κορονοϊού τα διαγνωστικά κέντρα ξεκίνησαν να διαφημίζουν τα τεστ για τον COVID-19, με τα πρώτα από αυτά να κοστίζουν περισσότερα από 200 ευρώ στη Θεσσαλονίκη,

σύμφωνα με το thestival.gr.

Σήμερα, ωστόσο, υπάρχει διαγνωστικό κέντρο που χρεώνει 50 ευρώ το τεστ και η μεγάλη διαφορά στις χρεώσεις προκάλεσε «τριβές» μεταξύ των διαγνωστικών εργαστηρίων.

Κάποια από αυτά ανήκουν σε ισχυρούς ομίλους υγείας, ενώ άλλα είναι μικρές επιχειρήσεις με ελάχιστους εργαζόμενους, κατά την ίδια ιστοσελίδα.

Την περασμένη Παρασκευή - συνεχίζει το ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου - ένας ισχυρός «παίκτης» του κλάδου με σημαντική παρουσία στην πόλη έβαλε στο στόχαστρό του ένα μικρό διαγνωστικό κέντρο.

Ειδικότερα, στέλεχος της μεγάλης εταιρείας φέρεται να απείλησε τηλεφωνικά τον έναν εκ των δύο συνεταίρων του μικρού εργαστηρίου, δίνοντάς του... «διορία» να αυξήσει την τιμή του τεστ COVID-19, κατά την ίδια πηγή.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα